Öva på Klassiken utomlands

Att ta sig ann den Svenska klassiker är något som fler och fler känner att de vill göra – vilket de borde. Men då kan det vara skönt att veta att man kan öva upp sin styra utomlands för att blanda nytta med nöje. 

Nu har det blivit så inne med att göra den Svenska klassikern att många väljer att ha med det på sitt CV. detta för att man då kan visa att man är en människa som lever ett sunt liv och motionerar för att hålla sig frisk och orka mer. Det visar även att om man väljer att ta sig för  något så slutför man det. Något som brukar skattas högt hos arbetsgivaren.

Öva etapperna utomlands

411300-alpine-touringHar man möjlighet så är det utmärkt att öva upp sig utomlands. Då de olika grenarna är utspridda runt hela året så är det perfekt att planera in små resor här och där för att verkligen träna på det mest fantastiska sättet. Många brukar börja med Vättenrundan som är 39 mil på cykel. Då är Frankrike ett bra alternativ med spännande backar som garanterar mjölksyra. Sedan vansbrosimmet ska du rikta blickarna mot Grekland och dess klara vatten. Lidingöloppet väljer du att bege dig till Österlen – nästan utomlands. Och för Vasaloppet som är den jobbigaste utmaningen finns inget bättre än en skidresa i Italien. Lycka till!

Den italienska högsäsongen kommer alltid med vårsolen, vanligen ett par veckor före och efter månadsskiftet februari-mars. Då bör man för bra snösäkerhet välja orter med mycket åkning över 2 000 meters höjd. Urvalet nedan rymmer charterorterna samt de flesta orter med åkning över 2 500 meter.(läs mer)

Comments are closed.